Întrebări frecvente

 • Cum pot solicita o ofertă?
  Intră pe pagina Oferte, iar acolo vei găsi informații pentru Clienți casnici și Clienți Business. De asemenea, suntem la un telefon sau un email distanță pentru a primit oferte personalizate.
 • Ce sunt ”certificatele verzi”?
  Certificatul verde este un titlu care atestă că o anumită cantitate de energie electrică provine din resurse regenerabile. Statul român sprijină investitorii să adopte energia verde, regenerabilă, iar certificatul verde e o garanție că pot comercializa produsul într-un cadru legal.
  Așa, furnizorii de energie electrică sunt obligați să aibă o anumită cotă de energie regenerabilă. Pentru a îndeplini cota de certificate verzi, furnizorii cumpară de la producatori certificate verzi.  
 • Ce înseamnă ”garanția de origine”?
  Garanția de origine este documentul electronic care dovedește că o cantitate de energie furnizată unui consumator a fost produsă din surse regenerabile.
 • Ce înseamnă ”etichetarea energiei electrice”?
  Etichetarea energiei electrice reprezintă toate activitățile pe care furnizorii de energie electrică le desfășoară  pentru a-și informa clienții despre cum contribuie fiecare sursă de energie primă ca energie furnizată. Etichetele explică și care e impactul poducerii de energie din surse regrnerabile asupra mediului. Poți vedea eticheta noastră de energie mai jos.
 • Ce este ” contribuția pentru cogenerare de înaltă eficiență”?
  Este suma pe care fiecare consumator de energie electrică o datorează lunar pentru promovarea și dezvoltarea producerii de energie. Scopul contribuției este creșterea eficienței energetice și îmbunătățirea securității alimentării cu energie pe piața de energie din România.
 • Cum pot modifica adresa locului de consum?
  Daca ți s-a modificat locul de consum, te rugăm să ne transmiți un e-mail pe adresa de Contact, împreună cu documentele ce atestă modificarea.
 • Cum pot trimite o plângere?

  Ceva nu a mers bine? Mereu vrem să ne îmbunătățim serviciile, așa că intră in  Informatii Utile, în secțiunea “Documente utile de descărcat”. Află de acolo cum poți trimite o pângere și în cât timp vom reveni cu un răspuns.

 • Unde pot găsi legislatia domeniul de furnizare de energie electrica?

  Toate informatiile necesare sunt disponibile mai jos si pe pagina de  Informatii Legislative.

Generând energie din puterea infinită a vântului aici în România contribuim la o lume mai sustenabilă, zi de zi.